Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Projektet Tre Toppar

Annons

Jag är en dalkulla i förskingringen, som med fasa läser om projektet Tre Toppar igen. Jag trodde att man kommit till sans och skrinlagt sina idéer, men icke. Förstår inte initiativtagarna att Idre Fjäll lockar till sig sina turister (familjer) för att det är lugnt och fint där uppe.

Där ligger Guds vackra orörda natur till glädje för alla, och inte bara för en massa adrenalinstinna ungdomar som vill testa sina gränser. Tror ni som funderat ut detta projekt, att om satsningen skulle gå snett, går det att återställa naturreservatet till hur det såg ut innan betongfundament och dylikt för liftanordningarna sattes upp.

Vet folk om att det är offentlig upphandling av tjänsterna som gäller, ortsborna kanske inte alls får vara med och bygga på projektet.

Nej, åk utanför 50-skyltarna i byn och bo borta några år så ser ni vilket paradis ni har, och uppskattar det som det är. Gå upp en dag och sitt på Städjans topp och njut av den otroliga utsikten och tystnaden. Jag älskar detta ställe och ser det som gratis rekreation, något som vi i detta stressens tidevarv behöver.

VÄRNA OM NATUREN

Mer läsning

Annons