Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prisade utställare

Annons

Det var kvinnorna som stod för de trevligaste och bästa inslagen i den nyligen genomförda Företagsmässan i Malung. De mer än 5 000 besökarna fick rösta på vilka montrar som de tyckte bäst om.

118 medverkande utställare i mässan tävlade i tre olika kategorier: Bästa monter, intressantaste monter samt montern med trevligaste bemötandet.

Alla tre vinnardiplomen gick till kvinnliga företagare. Både bästa monter och intressantaste monter hade företaget Rackartyg från Malung. Företaget drivs av Britt-Marie Backola och Lisa Matsson. De har en butik som säljer heminredning, presenter och textilier samt specialtillverkar heminredning på beställning.

Rackartyg har även vid tidigare mässor hållit sig framme och fått utmärkelser för sin fina utställning.

- Vi lägger ner en hel del arbete på att göra en fin och attraktiv monter. Vi började förbereda oss redan i augusti för höstens mässa. Det är kul att det jobbet blir uppskattat och vi har också fått många kunder i samband med mässan, säger Lisa och Britt-Marie.

Den tredje kategorin som utställarna kunde tävla om var trevligaste bemötandet och den utmärkelsen gick till Vivis garnbod där innehavaren Viviann Tällberg charmade mässbesökarna.

Företagarnas ordförande Leif Nilsson och näringslivschef Ingemar Kyhlberg överlämnade diplom och matchande blommor till vinnarna från mässarrangörerna.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons