Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politisk strejk

Annons

Nu är måttet rågat! Högerpolitiken i Sverige har aldrig varit mer arbetarfientlig. De medellösa, sjuka, lytta och den arbetande befolkningen får betala bourgeosiens notor.

För att få ett stopp på denna utveckling måste arbetarrörelsen sätta ner foten och markera och förhoppningsvis få till ett nyval! En politisk strejk är en drastisk åtgärd, men i det här fallet befogad. Vi kan inte stillatigande se på när högern försöker krossa arbetarrörelsen och göra facket till ett åtlöje!

Frågan om en politisk strejk har ställts till fackpamparna i Stockholm och de svarade att vi inte i det här läget ska strejka. Självklart svarade de så! De har alldeles för mycket att förlora; sina befattningar till exempel. Reser sig samtliga medlemmar i facket unisont och kräver en politisk strejk, ska pamparna tiga still och administrera denna manifestation, för det är ett demokratiskt fattat beslut. Vägrar de att utföra detta ska de bytas ut.

Vi som är den arbetande delen av befolkningen är de enda som kan sätta stopp för denna katastrof som nu drabbar Sverige. Nu finns chansen att vissa vad arbetarrörelsen duger till! Ta den!

MORGAN FORSSTRÖM FACKLIG OCH POLITISK DEBATTÖR

Mer läsning

Annons