Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Politikerna förskingrar våra tillgångar

Annons

Ingen kommun, varken Falun eller någon annan, har rätt att använda Dalregementet som namn och varumärke.

Det är en militär beteckning som tillhör dalfolket och vår rätt att försvara oss.

Dalregementet har varit nedlagt flera gånger tidigare, endera för att alla soldater har dött i krig eller av sjukdom, eller som även nu, av klåfingriga byråkrater. Naturligtvis hoppas man att det inte kommer att behövas igen, men tyvärr så visar historien att sannolikheten är ganska stor. Kanske inte inom de närmaste åren, men experter visar på många scenarier med världssvält, sjukdomar, folkvandringar, energikriser, miljökatastrofer som är mycket trovärdiga.

Dessa händelser kan leda till ofred och oroligheter. Det slutar inte brinna för att man lägger ner brandkåren. Nu har vi till och med skrotat stegbilen, avskedat de som utbildar brandmän och tillverkar brandbilar. Hoppas att ingen leker med elden. För nu är vi helt avväpnade i Dalarna. Ett exempel är att våra bandvagnar har skänkts bort eller sålts som skrot i stället för att göra nytta i Sverige, fast räddningstjänsterna ville ha dem.

Mobiliseringsförråd i hela Sverige har tömts på 10 000-tals lastbilslaster med material och kläder som sedan har sålts för en spottstyver. En kapitalförstöring utan dess like.

Varför ställs inte politikerna till svars när de förskingrar våra tillgångar?

Vilka tar våra pengar?

DALJUNKERN

Mer läsning

Annons