Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen alltmer säker på att 28-åringen mördats

Annons

Sedan 28-åringen tillsammans med tre andra män besökte Bandidos X-teams lokal är han spårlöst försvunnen. De tre andra männen lämnade lokalen utan sin kamrat och sedan dess har polisen först misstänkt att 28-åringen blivit misshandlad och senare gäller misstanken mord.

Arbetet med att klarlägga vad som hänt 28-åringen pågår på flera olika fronter. Mycket handlar om att söka personer som kan ha information att lämna.

- Vi söker via våra kanaler i hela landet, säger Bo Persson, polisens presstalesman.

De kriminellt belastade personerna inom Bandidos X-team i Falun har starka kopplingar till mc-gänget Bandidos och kan liknas vid en supporterklubb. Medlemmar ur Bandidos besöker också Falun med jämna mellanrum. Kretsen kring Bandidos X-team är nu en av de grupper som polisen håller förhör inom.

- Vi ska höra alla som har anknytning till det här. Det vet vi inte hur många det är än, säger Bo Persson

Persson vill dock inte säga om det finns någon som polisen särskilt söker efter, men säger samtidigt:

- Ingen person är efterlyst.

Fynd från den tekniska undersökningen av Bandidos X-teams lokal stärker också misstanken om att 28-åringen blivit mördad. Vad som i detalj leder till denna slutsats vill inte polisen avslöja.

- Vi har funnit blodspår, men också andra fynd stärker vår uppfattning, säger Bo Persson.

Det är nu klart att den tekniska undersökningen av lokalen kommer att pågå även nästa vecka. Undersökningen startade i samband med den husrannsakan som gjordes i Hosjö under söndagen.

Mer läsning

Annons