Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plocka upp prutten!

Annons

Svar till "Rättvisa?", 6/4

Verkligen en intressant insändare om hur ofarligt hundbajs är. Jag är säker på att om du publicerar din adress, så kan ju hundägare ta sina älsklingar till just din trädgård för att berika din gräsmatta med "ofarliga utsläpp" som "i sinom tid förmultnar och ger näring åt vår jord".

Inhägnade hundrastgårdar har ju avvecklats. De fanns när jag var liten. Hoppas du ställer upp att återinföra en på just din gata.

Själv är jag en småbarnsfar som inte har lust att se mina barn åka kana på dessa "ofarliga" högar. De är så "ofarliga" att de faktiskt kan orsaka en hel del små lustiga sjukdomar som till exempel salmonella och springmask för att nämna några av dem, men det känner du väl redan till antar jag.

Jag är själv inte hundägare, men trots det får jag med jämna mellanrum plocka s-t där jag bor. Det kallar jag orättvisa! Inte bara kan det vara direkt farligt det luktar ju fruktansvärt illa. Det måste ju även signaturen hålla med om.

Jag kan hålla med dej om det övriga i din insändare angående avgaser och elsmogg, men låt oss för stunden koncentrera oss på det som vi kan påverka här och nu. Upp till kamp mot oansvariga hundägare. Plocka prutten! Sen kan vi försöka förändra livsstilar när det gäller användare av bil och mobiltelefon.

ORÄTTVISAN!

Mer läsning

Annons