Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påskparty i parken

Annons

Arrangörerna ser gärna att personer i blandade åldrar tar chansen att besöka parken under lördagskvällen, åldersgränsen är dock 18 år. Maximalt 500 personer släpps in och intresserade personer kan förköpa biljetter.

Trots att det bara satts upp några affischer har många intresserade redan hört av sig.

- Vi har sålt cirka 100 biljetter redan, berättar Jonas Höglund och förklarar att man vänder sig till den vanliga krogpubliken som annars skulle åka till någon annan ort för att kunna gå ut under helgen.

- Vi har funderat en längre tid på att göra något på parken, det är dags att hitta på något så att inte alla måste åka någonstans för att kunna gå ut. Vi vänder oss till personer mellan 18-50 år.

Insläppet börjar klockan 20.00 och Emil & Emille underhåller fram till klockan 22, därefter blir det disco med en dj från Gävle.

- Det blir också enklare förtäring och bar.

Förutom Jonas Höglund är det Jesper Svensson och Adrian Svensson som står bakom arrangemanget. Tanken är att en liknande fest ska köras även en gång under maj månad och ytterligare en gång till innan midsommar. Några datum är dock inte bestämda än.

Påskpartyt kommer att samköra sitt arrangemang med snowboardtävlingen, som körs nedför grässluttningen vid Enån intill kaféet, genom att både prisutdelningen och deltagarfesten förläggs till Rättviksparken.

- Alla är välkomna att åka eller komma och titta, berättar Jonas Wahlstrandoch förklarar att det blir som en säsongsavslutning för de killar och tjejer som åkt snowboard under vintern.

GÖRAN PERSSON

Mer läsning

Annons