Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Partiet har blivit en (s)ekt

Annons

"Traditionellt fusk" uttrycker partiets sekreterare Marita Ulvskog i sin besvikelse när fusket avslöjas.

Alltså är det med stödpartiernas hjälp som över hälften av folket accepterat nationellt politiskt fusk för egenpolitisk vinning och detta i första hand som ekonomisk dito. Som följderna av denna som stöd till att bredda vägen för ett storparti som tack vare stort antal medlemmar har ekonomiska möjligheter att stimulera de troende med aktiviteter av icke skådad art och detta i den fuskande aktörens namn dessutom till dess fördel. Det slår mig plötsligt att de som har stött och fortfarande stöder de fuskande partisekterna tillhör den sekt som Ulvskog kallar för traditionell .

De har tydligen principiellt stöd i sina stadgar att avgångna medlemmars medlemskap kan utnyttjas vid bidragssökande verksamhet men ej tillåtas att närvara vid möten och ej heller utnyttja förmåner som kommer riktiga medlemmar till del.

Dessutom tillåts, om tillräckligt hög position uppnåtts inom sekten, personen och dess släkt utnyttja de lägenhetsfonder inklusive reparations dito för att visa framgångarna som sekten erbjuder till de girigaste skrikhalsarna.

Fackanslutna och skattebetalarna står för fiolerna.

Socialdemokratin har tyvärr blivit en sekt, ej värt namnet parti, och den har blivit tuff, egenmäktig samt korrumperat i framgångarnas kölvatten. S är en direkt fara för Sveriges nation så länge den sitter i maktställningen tillsammans med de två befolkningsfientliga partier av rangen nationsdestruktiv.

OLAVI TIMONEN

Mer läsning

Annons