Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På jakt efter blottare

Annons

Flickorna har stoppats av en man i bil och sedan blivit vittne till hur mannen med öppen bildörr visat sitt nakna underliv. Beskrivning av bil och nummerplåt har gett polisen möjlighet att försöka identifiera mannen, alternativt männen.

I torsdags polisanmäldes ytterligare ett fall av sexuellt ofredande riktat mot barn.

En 12-årig flicka utsattes i samband med en promenad i Vasalunden för ofredande från en man i bil. Det senaste fallet av ofredande visade sig enligt polisen avvika från tidigare anmälda fall på vissa punkter. I torsdagens polisanmälan nämns i sammanhanget en mindre grå bil, medan de tidigare flickorna berättat om en man i silvergrå Volvo.

Dessutom har mannen tidigare kört upp jämsides med flickorna, medan den flicka som senast lämnade in polisanmälan, berättat om hur mannen parkerat och inväntat hennes ankomst, innan han, utan kläder på underkroppen, hoppade ur bilen.

Uno Hane, Ludvikakriminalens utredare, kunde på måndagen inte lämna några uppgifter om vad man eventuellt fått fram under de senaste dagarna.

- Vi är inne i ett mycket intensivt utredningsskede och jag kan på grund av detta inte säga någonting mer just nu, förklarar Hane.

LENA RELTE

Mer läsning

Annons