Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Otursförföljt teatersällskap tvingas ställa in

Annons

Lassols Amatörteater har drabbats av det ena problemet efter den andra och det är tydligen inte slut med problem.

Den vägg som skiljer matsalen, som även är scen, från gymnastiksalen där publiken sitter har gått sönder, för första gången sedan den byggdes sannolikt.

Den kolv som sänker och lyfter väggen ner och upp ur golvet är trasig och hinner inte lagas tills på lördag.

- Om vi ska bygga kulisser med plats att kunna gå bakom scenen blir det inte så stor plats kvar för publiken, säger Agneta Höglund, Marie Björk i föreställningen.

Premiären för "Rakt ner i fickan" blir på onsdag kväll i Folkets hus i Säter där det även spelas en föreställning på torsdagskvällen.

Lördagens föreställning av "Småstjärnorna" genomförs som planerat i gymnastiksalen i Kyrkbyns skola i Stora Skedvi. Deras scen tar inte lika stor plats som scenen för teatern.

- Vi vill inte svika barnen. Vi hoppas att det kommer mycket folk på "Småstjärnorna" då ljud och ljus kostar så pass mycket. Dessutom har ju barnen väntat nervöst sedan i november då det evenemanget skulle gått av stapeln. Alla, både ung som gammal, är varmt välkomna. Och vem vet, det kanske körs en och annan lustighet i pausen, även för vuxna, framhåller Spögubb Torbjörn Larsson.

Mer läsning

Annons