Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Osynlig Granström

Annons

Svar till Per-Erik Granström:

Per Erik Granström lever inte i verkligheten. Tycker han inte att det är konstigt att så många insändare har helt andra åsikter. PEG försöker till exempel förklara bort det Gunnarsson vetenskapligt delger. PEG anser till och med att "Uppdrag granskning" har fel beträffande skillnad på pensioner mellan svenska och invandrare.

Ta upp detta med Uppdrag granskning.

Att hacka på andra som har realistiska åsikter har PEG och hans gäng alltid gjort. Tycker också Persson ska vara i Sverige och ta vara på vårt land som befinner sig i kaos med sina ministrar, i stället för att åka jorden runt.

Som dalariksdagsman tycker jag inte att PEG märks av i frågor som rör vårt län. Höll på att sätta i halsen när han skulle med Stål och uppvakta Mona Sahlin om ärende som rör Ludvika. Men det kanske är lite genant nu när partipiskan viner.

I plantskolan SSU börjar tydligen de fula sakerna hända för att sedan fortsätta uppåt. Men Persson har ju förtroende för alla.

Alla utom PEG verkar veta att våra pensionärer knappt kan leva på sin pension. ¨

Har träffat många som är förtvivlade när läkare och läkemedelskostnader ska betalas. Våra pensionärer har ju inga sidoinkomster!

Och till sist: Hur går det med löftet att arbeta mot orättvisor? Sådana finns det ju massor av.

OPOLITISK

Mer läsning

Annons