Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Osakligt inlägg, Lindström!

Annons

Svar till Leif Lindström, 29/7

I ett sanslöst osakligt inlägg delar vänsterns Leif Lindström ut rallarsvingar. Vad annars? Han är ju lokförare, för vilka jag är en av måltavlorna.

Lindström karaktäriserar mina inlägg i dalapressen som hatiska. Dessutom anser han mig skriva floskler och åsikter drivna av förföljeselusta. Problemet är att Lindström preciserar sig på någon punkt, och ger heller inga exempel på angivna egenskaper.

Lindströms inlägg är i något avseende hämtat från en artikel i dalapressen av landstingsrådet Alf Johansson som dock kan ge och ta en sinkadus utan att gnälla. Johansson är även vida bättre påläst som debattör än Lindström.

Jag upplever Lindströms galtsprång som någon form av försvar, till bröders hjälp, för landstingsrådet Lars-Ove Hagberg inför dennes tillkortakommanden inom landstinget och som jag kritiserat i ett par inlägg.

Politikern, författaren och krönikören Widar Andersson, skriver i sin senaste krönika att "Hagberg har visat sin oförmåga att fokusera landstingets produktion mot budget. Enkla förklaringen till Hagbergs misslyckande är att han inte har en aning om hur man leder ett företag med miljardomsättning".

Bättre kan det inte sägas. Mina åsikter och inlägg om Landstinget Dalarnas impotenta ledning fortsätter. Var förvissad, lokförarn!

Bo Lindebert

Mer läsning

Annons