Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Orsa är ännu en butik fattigare

Annons

Nu har ännu en butiksägare i Orsa begärt sin rörelse i konkurs.

När jag en dag skulle äta lunch och åkte genom Orsa, undrade jag vad som stod på? Så mycket folk var det längesedan jag sett i Orsa. Vad kul, tänkte jag som har funderat en längre tid att flytta min verksamhet in till stan.

Till min besvikelse kom jag underfund med att det var dagen när Sportbutiken i Orsa hade konkursutförsäljning. Kön av fyndsugna människor ringlade sig lång, säkert trogna kunder som djupt sörjde det faktum att ännu en butikslokal kommer att stå tom.

Hoppas att ni har bunkrat upp rejält med sportartiklar. Det är väl knappast troligt att någon törs, eller vill, satsa något liknande i Orsa.

Jag har viss förståelse för att barnfamiljer passar på att införskaffa skridskor, skidor och dylikt som ju är väldigt kostsamt. Däremot anser jag att ni som aldrig satt er fot i butiken tidigare är att betrakta som gamar kring en halvdöd zebra på savannen.

Så grattis Orsa, nu är ni ännu en butik fattigare. Nu kan ni spara undan pengar och börja fundera på vilken butik som blir nästa fyndställe.

JAG EN FÖRETAGARE I ORSA

Mer läsning

Annons