Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öppet hus hos näringslivsenheten

Annons

På måndag håller näringslivsenheten öppet hus i sina nya lokaler. Den här gången är det gamla polishuset som blir näringslivsenhetens tillhåll. En verksamhet i kommunen som genom åren varit placerad på ett otal ställen. Först i kommunhuset, sedan i gamla hotellet, därefter i Grenanderska huset och nu i gamla polishuset.

När de flyttade från kommunhuset var argumentet att i hotellet fanns arbetsförmedlingen och försäkringskassan.

Ett argument som inte gällde för ett par år sedan när flyttlasset gick till Grenanderska. Då försvarades det tidigare argumentet med att det inte var så långt emellan.

I höst har det argumentet helt försvunnit från listan och flyttlasset har gått till det som tidigare var polishus i Smedjebacken. Därmed kan näringslivschefen, Lennart Silfverin, damma av ett annat gammalt argument.

-Nu har vi flyttat för sista gången.

Hur det blir med den saken står skrivet i stjärnorna, nu ska de nya lokalerna och verksamheten presenteras för företagarna och allmänheten.

Detta sker genom att på måndag hålls ett öppet hus och på plats i huset finns förutom näringslivsenhetens personal, representanter för de olika organisationer som de samarbetar med, Företagarna och Almi.

- Vi kommer även att knyta kontakter med de som kommer dit för att se om det är något vi kan hjälpa till med, säger Lennart Silfverin.

SVEN THOMSEN

Mer läsning

Annons