Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Onödiga byråkrater

Annons

Nej, jag tror inte att oegentligheter sker inom pappersvändarvärlden i landstinget. Däremot har ni lägre moral än vissa Skandiachefer.

Man kanske ska vara glad åt att någon av dessa hundratal över huvud taget svarar på insändare. För vanligtvis brukar ni bara visa en isande tystnad när man kliver på en öm tå."Låtsaschefen" som svarade ska ha en eloge för det. Denna pappersvändare brukar i vanliga fall gå i spetsen för att bland annat försöka pressa ned sjuksköterskors löner till pinsamma nivåer. Kanske börjar han tänka i andra banor nu.

Man häpnar över att administratörer tror att de har en viktig funktion att fylla. Era arbetsuppgifter är totalt meningslösa och skattebetalarnas pengar eldas bokstavligen upp.

Den kris som finns i landstinget har ni skrivbordsfigurer ställt till med och kan bara lösas om vårdpersonalen själva får sköta ekonomi, organisation, och planering med mera utan inblandning av pappersvändare.

Be om ursäkt för att ni håller på att förstöra sjukvården i Dalarna. Låt vårdpersonalen för första gången få chansen att ta fullt ansvar och sköta sig själv.

Erkänn att ni har misslyckats med att sköta landstinget i femton år.

Landstingsanställd

Mer läsning

Annons