Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Omkomna hedrades

Annons

De omkomna i den tragiska bussolyckan mellan Fagersta och Ängelsberg förra fredagen ägnades på söndagskvällen en minnesgudstjänst i Ludvika Ulrika kyrka.

Olyckan har berört bygdens folk djupt och de hade kommit i stora skaror för att hedra de förolyckade Ludvikaborna Elizabeth Castro, Benny Kramer och Gunilla Åker, samt ge deras anhöriga sitt stöd i sorgen.

På plats i Ludvika Ulrika kyrka fanns bland andra landshövding Ingrid Dahlberg, biskop Claes-Bertil Ytterberg, Tåg i Bergslagens vd Mikael Prenler, kommunfullmäktige ordförande Leif Pettersson och kommunalrådet Roger Stål.

Gudstjänsten leddes av kyrkoherde Kajsa-Britta Frogner och komminister Torbjörn Claesson. Vid orgeln satt diplomorganist Jörgen Engström.

Förtydligande om hjälpsändningsarbete

DALARNA. I lördagens tidning berättade vi om länets hjälpsändningsarbetare. Vi berättade om några som har idkat eller idkar hjälpsändningsarbete.

Med anledning av detta vill Gerd Marianne Eriksson från Kvarntäkt ha ett förtydligande. Hon berättar att hon har slutat med hjälpverksamhet åt Frälsningsarmén. Däremot håller hon på med hjälpverksamhet åt en annan organisation nu.

Mer läsning

Annons