Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ombyte på plats förnöjer

Annons

Jag ser dem komma gående från Hillängen, omklädda och klara för fotbollsspel på Stensvedens Idrottsplats. Varje gång de går förbi, undrar jag varför dessa ungdomar och tränare/ledare inte kan få tillgång till omklädningsrum och i anslutning till dem, toaletter och duschar på platsen där de spelar?

Det gäller ju att uppmuntra ungdomar som ägnar sig åt konstruktiva intressen (i det här fallet idrott), och sätta värde på att det finns entusiastiska tränare som ställer upp. Till Stensvedens IP kommer ju även ungdomar utifrån, och det måste höja entusiasmen avsevärt för alla på plan, om de direkt efter match kan duscha och byta om där. Dessutom är det ett nöje att se dem spela!

Ge dem en "morot", så kanske de senare i vuxen ålder stannar kvar i bygden. Det pratas så stort om Lyviksberget, äventyrsbad med mera (pengar i miljonklassen), men det kan väl ändå inte kosta skjortan med ett par baracker på Stensvedens IP.

Det skulle vara trevligt med ett svar från de styrande i kommunen. De borde oftare kommentera insändare från kommuninvånarna!

SKATTEBETALARE

Mer läsning

Annons