Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya stjärnor som siktar högt

Annons

Anna Ericsson och Hanna Johansson heter tjejerna. De har varit med i Partypolarna i snart tre år. Från början var det ett rent killband som bildades av några kompisar vid rockgymnasiet i Malung.

På en skola i Göteborg träffade Anna och Hanna, bägge smålandstjejer, Partypolarnas Andreas "Boppen" Hedlund och så blev de med i bandet från Malung. Anna och Hanna sjunger, spelar och dansar.

Den 22 mars är det dags för Anna Ericsson att vara med i Sikta mot stjärnorna. Hon ska vara sångerskan Kylie Minogue med låten "I just can´t get you out of my head".

Två veckor senare, den 5 april, är det dags för kompisen Hanna Johansson. Hon ska göra sin tolkning av svenska Titiyo i låten "Come along".

- Det blir spännande att få vara med i tv. Fast det lär bli svårt att bli bäst i Partypolarna, Johan blev ju tvåa i finalen då han var med och bättre än det är ju i så fall att vinna finalen, säger Anna och Hanna.

Rockbandet Partypolarna kommer från Malung och är numera heltidsmusiker. Bandet turnerar ständigt land och rike runt.

- Nu har vi inte varit hemma på fem veckor, så nu har man lite hemlängtan även om vi verkligen gillar livet med musiken och gruppen, säger tjejerna, som hoppas att deras tv-medverkan ska ge ytterligare draghjälp åt Partypolarna.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons