Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya platsen för Clemens Bil AB

Annons

Säljare är Kurts husvagnar och enligt vad tidningen erfar lär affären i princip vara i hamn. Inflyttning sker efter årsskiftet.

Företagaren Clemens Andersson är mycket nöjd med uppgörelsen.

Den innebär att hans verksamhet kan lämna de hyrda lokalerna ute på Östansbo industriområde och få ett mera centralt läge med förbättrad tillgänglighet.

- Vi kommer närmare ABB och de som jobbar där kommer att få gångavstånd till oss. Det är också en stor fördel att äga lokalerna och vara sin egen i stället för att hyra. Den största grejen med köpet är ju faktiskt att jag får äga kåken själv.

Flytten till Poppelvägen innebär vidare att företaget gör en rejäl tillbyggnad av de före detta Fordlokalerna. Detta för att klara åtaganden gentemot den tidigare ägaren.

- Vi bygger ett större skepp för att även kunna serva husbilar som ju blir allt större och större. För att kunna ta in dem krävs därför att vi har en särskild verkstad.

Nöjd med uppgörelsen är även säljaren, Kurt "Kanon-Kurt" Kristensen.

- Affären är fullbordad, hävdar han och tillägger att köparen får ett kanonläge (!).

I sammanhanget kommer vi osökt in på de uppgifter som nyligen ville göra gällande att den framgångsrike företagaren Kristensen är på "reträtt".

- Jag ska inte lägga av, dementerar han bestämt.

- Det går sanslöst bra och bara under juli månad har vi haft en omsättning på 25 miljoner kronor.

- Vad det handlar om är att en av våra medarbetare ska utses till platschef så att jag kan ägna ännu mer tid åt marknadsföringen, klargör han.

FREDDY NYLUND

Mer läsning

Annons