Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya hyresgäster på gång

Annons

Ludvikahem är överens med intressenten men eftersom hyreskontraktet ännu inte är undertecknat vill Lindvall inte säga vem hyresgästen är. Den senaste hyresgästen i lokalerna var Åsas Restaurang, som också hade grannlokalen där Josés Restaurang fanns förut.

- Nu blir det en hyresgäst i före detta Vetekransen, lokaler som mäter 154 kvadratmeter. Förhandlingar pågår också med en kvinna som vill ta över gamla Josés på 155 kvadrat. Hon planerar för restaurangverksamhet, uppger Lindvall.

Fonus gamla lokaler, även de belägna vid Köpmansgatan, är också på väg att fyllas.

- Det är ett företag som redan finns i Ludvika och som har behov av andra lokaler. De inväntar besked från högre ort om de får flytta.

Vad gäller Godismonstret i hörnet Vasagatan-Storgatan så pågår förhandlingar med en intressent. Den eventuella nya hyresgästen fick i förra veckan ett avtalsförslag från Ludvikahem på de 140 kvadrat stora lokalerna.

- I Marnäs är det klart att Ludvika-Grängesbergs LS från 1 maj tar över halva före detta Marnäs Tobak.

- Pizzerian, som är granne med LS, tar över LS-lokalen. Pizzerian har sedan tidigare lokalen där Flamingos blommor fanns förr samt före detta Hull & Hår. Nu vill de ha större utrymmen för att få plats med fler sittplatser, säger Ingemar Lindvall.

TORBJÖRN GRANLING

Mer läsning

Annons