Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny skylt och tre gånger så dyrt

Annons

En ny skylt, en "ny vårdcentral", Gylle vårdcentral kanske blir det privata alternativet som ger patienterna vad som är nödvändigt för att få hjälp utan att behöva vänta tills akuten tar över.

Om Gylle blir privat vårdcentral är den enda skillnaden mot tidigare, för oss som ska betala, att kostnaden dubblas tre gånger mot vad landstingets kostnad var för ett besök. Samt att väntetiden, enligt uppgift, nästan är noll.

Moderaterna jublar över att en privatfinansierad vårdcentral sätter upp sin skylt.

Att det plötsligt finns läkare och sköterskor tillgängliga för omedelbar anställning gör mig mycket fundersam, då det samtidigt måste anställas stafettläkare på Jakobsgårdarna.

De läkarna och sköterskorna som är tillgängliga för omedelbar anställning borde landsting och kommun snarast möjligt kontakta.

Att hälsoundersökningar eller vård av patienter med privat sjukförsäkring ska gå före våra vårdbehövande är naturligtvis inte vad som åsyftas när det gäller vård och omsorg.

Om moderaterna i den svåra läkarsituationen får igenom sitt förslag om kontrakt med landstinget så lämnar jag en röd ros till initiativtagarna.

P O (S)OLLERMAN

Mer läsning

Annons