Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ryker skönhetsfläckar där soldaterna bodde förr

Annons

Susanne är uppväxt i Bisberg i Säter, hon kommer närmast från Sala. Hon ser mycket ljust på etableringen i Falun och gamla Dalregemensområdet.

- Vi har fått en otrolig respons, kunder har strömmat till trots att vi ännu inte kommit i gång på allvar, säger Susanna.

- Det är bra tryck här på regementet, vad jag saknar är fler företag inom hälsobranchen, fortsätter hon.

Susanna arbetar på Kliniken tillsammans med en kirurgläkarspecialist från Stockholm och en specialistsköterska från Uppsala.

- En gång i veckan kommer läkaren och sköterskan upp till Falun för operationer, berättar Susanna som själv tar hand om de lite enklare, dagliga behandlingarna.

- Många går omkring och mår dåligt för att man har någon deffekt på kroppen, framför allt på ansiktet. Men i dag finns det metoder så att man enkelt kan få det åtgärdat, säger Susanna.

Borttagning av oönskade defekter på kroppen blir allt vanligare i takt med att det kommit fram nya metoder som gör behandlingen både lyckosam och skonsam för patienten. Tidigare har sjukhusets kirurger tagit hand om den här typen av operationer, med långa väntetider.

Kliniken är som namnet antyder en klinik som jobbar med att ta bort rynkor, vårtor, hudknutor, kärl, pigment med metoder till exempel laser, rynksprutor och injektionsbehandling.

- Ögonlocksplastik är också vanlig i dag. Ögonen är ju själens spegel. Ögonen har ju också stor betydelse för utseende och välmående. Man ser ju både piggare och yngre ut utan hängande ögonlock, förklarar Susanna.

Men smakar det så kostar det, borttagning av diverse effekter på kroppen är inte gratis precis.

Mer läsning

Annons