Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny omgång av Farmen

Annons

Potatisen ska sättas och tv-bolaget ska ordna nya övernattningsrum åt personalen.

I går blev det offentligt att TV4 ska spela in en ny omgång av tv-såpan Farmen i trakterna kring Norn.

Det är i Sotbo, det gamla bondstället som de senaste 32 åren varit fritidshus för en familj i Hedemora och som de hyrt året runt av Hedemora sockens allmänning, som på nytt ska bli basen en tv-inspelning.

- Alla detaljer är ännu inte fastlagda, säger Camilla Philipson, informatör på TV4.

Deltagarna till Farmen är klara. Det är också den nya programledaren som ska ta över efter Hans Fahlén. Men vem det ska bli är ännu inte officiellt.

- Vem det blir ska vi informera om inom de närmaste dagarna, säger Camilla Philipson.

Det har spekulerats kring flera kända TV4-ansikten som ska ta över programledarskapet. En av dessa är Martin Timell som tidigare figurerat i tv-sammanhang i Hedemora. Han var en av de närvarande när bolaget anordnade en avslutningsfest i Hedemora för den första "rymmar-serien" på TV4.

Inget beslut i polisfråga

SÄTER

u I går skulle polisstyrelsen ha fattat det definitiva beslutet när det gäller länets polisstationer. Då skulle det bland annat avgjorts om Säters polisstation ska läggas ned, vilket en arbetsgrupp föreslagit. Det blev inget beslut i polisstyrelsen i går utan beslutet kommer först den 18 juni.

Orsaken till att beslutet dröjer är att det först måste MBL-förhandlas.

Elisabeth mötte björn

DORMSJÖ

u Förra veckan fick Elisabeth Malmberg, Dormsjö, syn på en björn under en morgonpromenad. Det var i onsdags vid halvsjutiden på morgonen som björnen visade sig.

- Jag var ute och gick på morgonen, som jag brukar göra. Björnen kommer fram ur ett buskage vid en backe. När björnen fick syn på mig reste den sig på bakbenen. Det kom en bil och björnen gav sig in i skogen igen. Vi kan ha varit så nära varandra som 60 - 70 meter, berättar Elisabeth.

Mer läsning

Annons