Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny ägare till Centrumshopen

Annons

Anna-Maria Grundel har under nästan 20 år jobbat på Smedjebackens kommun med olika administrativa uppdrag. Senast var hon på IT-avdelningen. Hon har slutat på kommunen och kommer nu att ägna sin tid till Centrumshopen i Söderbärke.

- Efter så lång tid på kommunen kände jag för att göra något annat, säger Anna-Maria Grundel.

Hon kommer inte att själv driva företaget, delägare är hennes mammas sambo Gunnar Röjdås. Han kommer att jobba i mån av tid i butiken.

Det slutgiltiga kontraktet är inte undertecknat, bland annat återstår avtal med Svenska spel och ATG, innan affären kan slutföras.

Men redan i dagsläget har hon vissa planer på hur verksamheten kan utvecklas.

- Jag skulle vilja ha lite mer blommor och utöka kafédelen, det tror jag finns ett behov av i Söderbärke, säger Anna-Maria Grundel.

Även färg och tapeter kommer hon att ha ett sortiment av, men det kommer mest att handla om varor som kunderna kan beställa.

- På sikt får vi se vad som det blir en efterfrågan på, men målsättningen är att ha ett så brett sortiment som möjligt, framhåller Grundel.

Lars Bäckström har under flera år haft Centrumshopen ute till försäljning, men han vill varken dementera eller bekräfta att han sålt butiken.

- Jag kommer i varje fall att ta ett par veckors semester när det är klart, vad jag ska göra sen vet jag inte, jag är öppen för anbud.

SVEN THOMSEN

Mer läsning

Annons