Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu måste Brage- styrelsen vakna!

Annons

Ny säsong, och som vanligt så verkar vi som gillar Brage, och som väntar på att klubben ska avancera i seriesystemet, bli bittert besvikna!

Nu har jag sett IKB i flera seriematcher och det är kristallklart att IKB måste värva en forward som kan göra mål och ta emot en boll uppe på motståndarnas planhalva.

Om inte ansvariga för klubben inser detta så är div III nog väldigt nära i framtiden. Och då kan ni lägga ner klubben, för då har nog även vi trogna IKB:are tappat intresset.

Det håller inte att bara sitta och snacka om att vi satsar ungt och så vidare. Det måste finnas några stöttespelare för de unga att luta sig mot också.

Någon forward har ni inte i dag, det är bara att inse. När man inte ens lyckas slå Leksand (div 5 eller 6?) så säger väl det allt. Eller?

Sitt nu inte och dröm för länge som ni tyvärr har gjort de senaste åren med div II som följd, utan agera nu. Vi är säkert många som stöder en forwardvärvning ekonomiskt, bara vi får se elitfotboll i Borlänge igen.

Det går inte att bli bland de fyra första i år och enbart bygga på två bra mittbackar, för det är endast de som håller elitklass i dagens Brage.

Vi litar på er!

PER, TROGEN IKB:ARE

Mer läsning

Annons