Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är kritikerna tysta

Annons

Det kom drygt sex hundra personer till scenshowen som pågick under en dryg timme och publiken fick verkligen valuta för entrén.

- Det var kul att framträda här i Malung. Det här hade man inte kunnat tro att man skulle få vara med om, sa en mycket nöjd Björn Rosenström efter föreställningen.

- Vi hade kanske hoppats på ytterligare ett par hundra personer, men det var ändock en hygglig publiksiffra. Vi tror att arrangemanget i alla fall har gått runt ekonomiskt, säger parkchefen Lars-Enar Gunnarsson.

Björn Rosenström, 31, hade med sig ytterligare fyra personer på scenen och då bland annat brodern Jonas Rosenström, 29, och Markus Netterlid, 26, samt Viggo och Johan som såg till att det hela tiden var en festlig och kul stämning på scenen.

Björn Rosenström började med att utbilda sig inom juridiken men när hans visor och sånger visade sig vara mycket populära och gått hem bland folket beslutade han sig för ett par år sedan att helt satsa på yrket som artist. Och det har han ingen anledning att ångra i dag.

Han har slagit igenom på ett sätt som få och hans visor och sånger som de framförs är populärare än någonsin.

- Till en början fick jag kritik för mina texter inte minst från feminister och jag sågades också i en kvällstidning ganska rejält. Men jag tycker inte man ska ta mina texter alltför allvarligt och nu har också kritiken tystnat. Det är nästan bara positivt där jag framträder, säger Björn Rosenström.

- Och vi hade också en fin publik innanför väggarna på Orrskogen, men tyvärr finns det ett klientel ungdomar som ställer till det utanför i samband med våra tillställningar. säger parkchefen Lars-Enar Gunnarsson.

Och samma konstaterande gör polisen i Malung. De som kommit för att ha roligt sköter sig, men det finns alltför många unga som beter sig svinaktigt åt utanför Orrskogen, säger polisen som också undrar vad dessa barns föräldrar sysslar med som inte har bättre kontroll på sina barn.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons