Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är kaoset ett faktum

Annons

Nu har jag och alla andra som protesterade mot nedläggningen av Gylle vårdcentral fått rätt.

Vi påpekade att det skulle bli kaos om 7 000 patienter ska till Borlänge sjukhus Och nu är vi där. Kaoset har nu brutit ut.

Anna-Greta Bratt Olsson uttalade sig i radion om att det inte var några problem att ta emot 7 000 patienter från Gylle vårdcentral samt att vårdcentralen fungerade bara till 50 procent. Detta uttalande tyckte jag då var horibelt.

Nu är vi där och kan konstatera att det är synd om både personal och patienter som blir behandlade på detta sätt, och inte en krona kan bli besparad.

Alf Johansson och Sören Fogde, nu kan ni dra öronen åt er. Det kaos som nu råder har ni ställt till med. Ni borde skämmas.

Jag tycker att ni nu med facit i hand kan öppna vårdcentralen omedelbart, för det blir bara sämre och sämre och inga pengar blir sparade.

Spara pengar kan ni göra på att dra in på dyr personal på landstinget. Det är många som kontaktat mig och sagt att det är för mycket personal med allt för höga löner. Och till råga på allt så anställdes en ny chef med 72 000 kronor i månadslön.

Nej, bort med dyr personal eller skrota hela landstinget, då först kan vi spara pengar till sjukvården.

PRO Mjälga-Östermalm Ingrid Klintman ordförande

Mer läsning

Annons