Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Notiser från Smedjebacken

Annons

Protester gav resultat
SMEDJEBACKEN. Socialförvaltningen beslutade under våren att minska bemanningen på natten från två till en vid kommunens gruppboende.

Personalen vid Värnbovägen protesterade högljutt och hävdade att det skulle innebära en fara för personalen om de skulle vara ensamma. Vid MBL-förhandlingen backade kommunen och det blir även i fortsättningen två på natten vid Värnbovägen.

- Det känns skönt att det fanns en möjlighet att påverka och stoppa ett tokigt förslag, säger Linda Andersson, skyddsombud på gruppboendet vid Värnbovägen.


Musikaliskt äventyr
SÖDERBÄRKE. Selma och Lejonet heter den nyskrivna föreställning som på söndag eftermiddag spelas upp i Folkets hus. Bakom teatern står den unga ideella teaterföreningen Polteatern som sysslar med musikteater avsedd för familjer. Selma och Lejonet är föreningens fjärde sommarproduktion. Pjäsen bjuder på mycket sång och musik, och handlar om bästa vännerna lindansösen Selma och Lejonet. Tillsammans med kompisarna clownen och trollkarlen får de stora problem när cirkusdirektören ska sälja Lejonet till en djurpark.

Mer läsning

Annons