Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Notiser

Annons

Klottrare fast
FALUN. Vid 22-tiden på lördagen upptäckte en ledig polis en klottrare vid centralstationen. Den unge mannen kröp under en tågvagn, men polisen hann ikapp honom och tog dennes namn. Senare hittades två kassar med sprejburkar vid platsen.

Inbrott på åkeri
LAMBORN. Natten mellan fredag och lördag bröt någon eller några sig in på ett åkeri i Lamborn.

Bland annat stals telefoner och faxmaskiner från kontor och personalutrymmen. Sex lastbilar utsattes för skadegörelse.

Rikskupong-bluff

på Lugnet

FALUN. En kund betalade med två falska rikskuponger värda 50 kronor styck i Lugnets kafeteria.

Kupongerna var kopierade och upptäcktes av personalen på fredagen.

Husvagn stals

FALUN. En husvagn värd 10 000 kronor stals från Norra Järnvägsgatan någon gång under veckan. Husvagnen tillhörde företaget Vadeco Fashion och användes som försäljningsvagn. Företagets namn fanns på fordonet som hade registreringsnummer OAH 845.

Hotad i Grycksbo

GRYCKSBO. Natten till söndag uppsöktes en kvinna i Grycksbo av sin före detta pojkvän. Denne slog sönder ett fönster samt slog och hotade kvinnan till livet. Brottet rubriceras som olaga hot och misshandel.

Bröllopstider

för snattare?

FALUN. En brudklänning stals i en butik på Åsgatan på söndagen. Klänningen var värd 439 kronor. Polisen har ingen misstänkt för brottet.

Trafikolycka

i Svärdsjö

SVÄRDSJÖ. Strax efter klockan 13 på söndagen inträffade en trafikolycka i Svärdsjö. En bil och en motorcykel kolliderade.

Berusad minns

inte misshandel

SVÄRDSJÖ. En kvinna i 35-årsåldern har åtalats för grovt rattfylleri och misshandel. Den 26 april i år ska hon ha kört bil i Svärdsjö med 1,81 promille alkohol i blodet.

Samma dag ska hon ha misshandlat tre personer genom att slå dem i ansiktet och på armarna. Den åtalade kvinnan kan på grund av det berusade tillstånd hon var i varken förneka eller erkänna händelserna.

Mer läsning

Annons