Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Notiser

Annons

Inbrottstjuv
kunde gripas

LUDVIKA. Inbrott i sommarstuga på Biskopsnäset i Ludvika. Ett vittne tillkallade polis och en man kunde gripas i stugan. Mannen är sedan tidigare känd av polisen. Mannen togs till häktet.

Inbrott i skidstuga

LUDVIKA. Under natten mellan torsdagen och fredagen blev det återigen inbrott i skidstugan vid Ljungåsen. En gärningsman hade brutit upp dörren till ett personalrum,varmvattensberedare och ett oljefyllt element hade stulits.

Cykelstöld
på villatomt

LUDVIKA. På lördagsförmiddagen fick polisen in en anmälan om cykelstöld. Stölden ägde rum på en villatomt i Ludvika. Cykeln var av typen mountainbike och var låst.

Singelolycka

LUDVIKA. I Målarbacken inträffade på lördagsförmiddagen en singelolycka efter riksväg 66. En manlig bilförare bländades av solen och kolliderade med en trafikdelare. Inga personer skadades.

Lärorik resa

RÄMSHYTTAN. Under mottot "Känn din bygd" har livaktiga IOGT-NTO i Rämshyttan företagit en utfärd i trakterna Falun-Borlänge, totalt 20-talet mils bilresa med många intressanta upplevelser.

Bland annat besöktes Rösåsens utsiktstorn i Milsbo och Torsång. På det sistnämnda stället besökte man mc-museet, ett intressant besök under sakkunnig ledning från orten.

Som Dagens höjdpunkt betecknade många av deltagarna besöket på Gamla Staberg med dess bergsmansgård och barockträdgård. En tur till Lugnets skidstadion stod också på dagsprogrammet innan man gjorde ett sista stopp vid Ornässtugan, ett givet skolresemål i barndomen för många av deltagarna.

Mer läsning

Annons