Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Notiser

Annons

Debatt om barnomsorg äger rum i Kyrkskolan
LUDVIKA. I går berättade tidningen om en barnomsorgsdebatt som hålls onsdagen 4 september. Uppgiften om var debatten äger rum kom tyvärr bort.

Så här är det: På onsdag hålls debatten om barnomsorg i Kyrkskolans aula. Debatten är öppen för allmänheten.

Cykellopp
för alla tjejer
LUDVIKA. I kväll, fredag, arrangeras Signe-trampet, ett motionslopp på cykel för tjejer. Start sker vid Gammelgården och sedan trampas det via Harnäs och Snöån tillbaka till Gammelgården.

Höstupptakt
hos veteraner
LUDVIKA. SPF Veteranringen har haft höstupptakt på Gammelgården. För dagens program svarade Göran Bern som gav tips i ämnet familjejuridik bland annat rörande arvskifte.

För den musikaliska underhållningen vid mötet svarade Olle Wallman och Lennart Jansson. Förutom musiken upptog programmet en del dråpliga minnen från musikresor i USA och Japan.

Sven Attelin rapporterade om föreningens västgötaresa och överlämna en bok till reseledaren Mona Antonsson med tack för ett väl genomfört arrangemang. Margit Hamberg berättade om, boulespelarnas verksamhet under sommaren. Som avslutning följde allsång och lotteri på inträdesbiljetterna.

Nya affärer
i Indien
INDIEN. Det indiska nätbolaget Powergrid har på internationell anbudsgivning begärt in anbud på Ludvikaprodukter som shuntreaktorer till 400 kilovoltslinjen Raipur-Chandrapur. Därtill har bud begärts in på utbyggnad av transformatorstationerna Siliguri och Purnea i 400 kilovoltsprojektet Tala mellan Bhutan och Indien. I Talaprojektet begär man också in anbud på tre shuntreaktorer.

Mer läsning

Annons