Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nilsson beklagar det som hänt vid dagiset

Annons

Det var på måndagsmorgonen som personalen och dagisbarnen möttes av en makaber syn, när de återvände till Fridhems förskola efter semesterstängningen.

Gården utanför var full av skräp, krossat glas och bakom en lekstuga hade någon lämnat sin avföring.

Konsekvensen blev att barnen inte kunde vistas utomhus förrän gården blivit ordentligt städad.

Leif Nilsson blir bekymrad över det som hänt, och samtidigt blir han upprörd över att någon kan göra på det här viset.

-Vi har under det senaste halvåret varit mycket bra förskonade från sådant här och vad jag förstår har det varit mycket lugnt hela sommaren.

-Men det som hänt nu är förhoppningsvis en signal om att någon eller några inte mår bra, förhoppningsvis är det inget som riktar sig mot barnen på förskolan.

Nilsson tror att det i grund och botten handlar om oförstånd, att de som gjort det inte har haft klart för sig vilka konsekvenserna skulle bli.

-Det kan vara så illa så det är någon som har ett yngre syskon som är på förskolan eller i varje fall en anhörig, säger Nilsson.

Han poängterar att det är viktigt att det kommer fram vilka som varit vid Fridhems förskola och att det blir ett stopp på det.

-Vi måste naturligtvis få hjälp av andra ungdomar i det nu aktuella fallet, för vi behöver naturligtvis prata med dessa ungdomar och förklara för dem vilka konsekvenserna blivit.

SVEN THOMSEN

Mer läsning

Annons