Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nibblebacken är realistisk

Annons

Det ansågs inte realistiskt med slalombacke på Nibbleberget. Detta svar fick Gösta Ljungberg av kommunfullmäktige vid allmänhetens frågestund.

Vad menas med detta? Vad är realistiskt då? Var det realistiskt att riva allt för en summa av 100000 kronor? I stället för att överlåta anläggningen till den förening som redan fanns tillgänglig och gett den medel att rusta anläggningen.

Att få denna backe i bruk igen skulle inte ha kostat så mycket. Jag vet att det finns många i denna kommun som blev rent ut sagt förbannade på detta tilltag.

Men det var väl för att det skulle bli en kostnad för kommunen, helt enkelt. Det är nog dags att tänka på detta vid valet som kommer.

Var det realistiskt att ta beslut om att förskottera pengar till Sala-proppen?

Var det realistiskt att kasta bort pengar på Sveaparksprojektet? Vad ska vi nu göra där, som inte gick göra förut?

Är det realistiskt att över huvud taget tänka på detta vansinniga projekt som Vasaliden? Varför rustas inte Brunnsjöliden upp istället? Med mera.

Varför lyssnar ni styrande i Hedemora kommun inte av allmänheten före era så kallade realistiska beslut.

Jag skriver som jag gjorde i min första artikel: Satsa pengar på ungdomsprojekt och satsa pengar på skolorna, satsa pengar på vård och omsorg. Underlätta för företagare i kommun. Få fart på Hedemora.

Nibblebacken är en sådan åtgärd. Närhet till alpin idrott är bara positivt. Ungdomar kan ta sig själva till denna anläggning. Etcetera.

Se till att det skrivs positiva saker i media, så att man känner att det är positivt att att bo här.

Dags att vakna ur dvalan.

ATT LÅTA HEDEMORAS UNGDOMAR FÅ EN SKIDBACKE INOM NÅBART AVSTÅND ÄR EN I HÖGSTA GRAD REALISTISK TANKE, JÄMFÖRT MED MÅNGA ANDRA HUVUDLÖSA PROJEKT I VÅR STAD, MENAR INGEMAR PERJANS. INGEMAR PERJANS

Mer läsning

Annons