Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Namninsamling i protest

Annons

Den ofattbara såpoperan i landstingets politiska lekplats fortsätter.

Den tidigare ledaren av landstinget, Alf, utan högskoleutbildning eller vårdbakgrund och berättigad till ålderspension, förlorade makten då väljarna röstade på motståndarna.

Den besvikne förloraren Alf såg sin chans att återta makten, fjäskade för den polisanmälde Ken, som enligt konstig politisk sed fått behålla partiets röster, och slöt en pakt.

Ken dök åter upp, nu med sin kompis den heltidssjukskrivna och skuldsatte Dysholm, utan vare sig vård eller politisk bakgrund, som med Alfs stöd genast fick en högt uppsatt post mer välbetald än många andra arbetare i landstinget, för att ersätta den alltför sjuke Ken!

Dagen efter upptäckte Alf att det ofattbart nog stred mot lag och Dysholm fick avgå innan han tillträtt.

Många besvikna och upprörda röster höjs från såväl de egna leden, motståndarlaget, som från landstingspersonal och allmänhet.

Kraven på förloraren och pajasens avgång duggar tätt i deras ohållbara spel, liksom över politikens oduglighet att en person kan få sådan betydelse.

Rösterna måste höjas ytterligare och kanske är en namninsamling i protest ett måste om inte Alf själv är kapabel att inse att det faktiskt finns ett landsting som ska skötas.

Ska övriga inblandade någon gång sätta stopp?

Ska personer som Ken och Dysholm leda vårt landsting?

Ska Alf någonsin inse vad han håller på med?

Ställ krav och ta bort personer som Alf, Ken och Dysholm från den politiska banan för att åter få en demokratisk ledning av landstinget!

EN SJUKSKÖTARE I DET RIKTIGA LANDSTINGET

Mer läsning

Annons