Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Naken-Janne gjorde succé

Annons

Tre elever vid Martin Koch-gymnasiet i Hedemora, Liza Sjölund, Lisa Jacobsen och Viktor Eriksson spelade upp en kabaré med olika korta inslag.

Här fanns Naken-Janne, (Viktor Eriksson) mannen som gick naken i dokusåpan Farmen. I kabarén intervjuades han av Grynet (Liza Sjölund) efter att ha utsetts till den populäraste dokusåpadeltagaren.

Naken-Janne var en enastående kvinnokarl, som han uttryckte det själv.

Mer dokusåpa bjöds också, nämligen ett besök på Tenga och Robinson där norrlänningen Erold Westman (Viktor Eriksson) hade en häftig diskussion med Robinson-Emma (Liza Sjölund) och där programledaren Anders Lundin (Lisa Jacobsen) kom med en låda med överraskningar.

Kabarén innehöll även en rad andra korta och roliga inslag.

Sedan gavs tillfälle för åhörare att själva vara med och spela i små scener.

Kulturdagen bjöd även på andra aktiviteter. Tim Ekberg och Joakim Agerberg jobbade med bilder. Två av dem som passade på att besöka kulturdagen och testa att måla var systrarna Frida och Tove Söderberg från Västerås som var besök hos farmor och farfar i Säter.

På stora scenen i danslokalen fanns en grupp ungdomar som spelade instrument och sjöng. Även här gavs tillfälle för besökare att få pröva på att spela och sjunga.

Ett annat inslag i dagen var att få ser hur arbetet i en musikstudio går till.

Kulturdagen arrangerades av ungdomar, men med stöd från tre studieförbund, Vuxenskolan, ABF och Studiefrämjandet, samt från kulturnämnden i Säter.

ROLAND BERG

Mer läsning

Annons