Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket sopor i Smedjebacken

Annons

Skäms på er sopkörare i Smedjebacken! Det är under all kritik hur ni hanterar era kunder. Ni bara svamlar om maxavstånd på 1,6 meter från vägen där soptunnan ska stå, och att handtaget ska vändas utåt. Går detta ej att uppnå, säger ni att man ska slå ner en pinne i marken och dra fast tunnan med spännband, som man sedan som kund får lossa på tömningsdagen. Fixas inte detta så töms inte tunnan och sophögen växer och blir en miljöfråga.

Ni tar heller ingen hänsyn till att tunnan blir en trafikfara om den ställs längs riksvägen och blir påkörd, eller om den blåser omkull och alla soporna hamnar i diket och inte heller om vi som bor här ser något när vi kör ut från gården på grund av att tunnan står i vägen. Men betalt ska ni ha!

Vad f-n ska en sopkörare göra egentligen? Det slutar väl med att vi som kunder får ta ledigt från våra jobb, för att kunna passa sopbilen, så vi själva kan häkta på och av soptunnan på sopbilen. Eller så får vi vackert ta tunnan i egen bil och köra den direkt till sopstationen på Humboberget. Allt detta för att sopgubbarna ej orkar gå en extra meter eller två.

Tar kunderna över detta så slipper ju sopgubbarna slita häcken av sig i alla fall. Dåligt, för att inte säga uruselt!

EN VÄLDIGT MISSNÖJD KUND

Mer läsning

Annons