Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket småbråk i midsommar

Annons

ORSA. Vakterna fick sätta handfängsel på en bråkig midsommarfirare på Udden. Men sen lugnade han ner sig och fick skjuts hem av polisen.

Skrikande ungdomar har stört nattsömnen för boende i Barken, där en person också anmält att han har blivit av med sin mobiltelefon tillsammans med cigarretter.

En annan bråkstake måste avvisas från ett fritidshus i Berget av polis.

Trafikanterna har skött sig bra. En trafikkontroll på midsommardagen avslöjade varken fortkörare eller alkoholpåverkade.

Brinnande bil

fick lyftas bort

IDRE. Bilen slog eld när den skulle startas. Föraren agerade snabbt, hoppade ur bilen och in i en frontlastare med vilken han lyfte bort bilen från brandfarliga omgivningar.

Dammsugare

började ryka

OLJONSBYN. Räddningstjänsten fick rycka ut till Oljonsbyn på midsommardagens förmiddag, där en centraldammsugare hade börjat ryka.

Det hela stannade vid en incident och efter utvädring var faran över. Det lär dock bli till att använda sopen några dagar framåt.

Roligt nöje att

riva skyltar

ORSA. Det blir cirkus i Orsa i veckan och reklamskyltarna inför föreställningen utgör en stor lockelse för ortens ungdomar. De går att riva loss och slå sönder, vilket man har gjort med stor energi under midsommarhelgen.

Blev av med

dyr cykel

ORSA. En besökare vid campingen förlorade sin cykel på söndagen. Den 24-växlade maskinen är värd 6 000 kronor.

Högg ved under

midsommarnatten

SÄRNA. Det uppskattades inte av grannarna när nabon gav sig ut med motorsågen i midsommarnatten för att kapa ved. De ringde polis för att få slut på oväsendet.

Tillstökat i

sommarhus

LILLFJÄTEN. Ett fritidshus i Lillfjäten har haft inbrott under midsommarhelgen.

Ägaren har inte kunnat notera att något är stulet, däremot har förövarna stökat till ordentligt inne i stugan.

Körkortet rök direkt

BrUNNSBERG.En rattfyllerist avslöjades i Brunnsberg av polisen, som konstaterade att mannen var så påverkad att körkortet omedelbart drogs in.

Mer läsning

Annons