Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket att göra under sportlovet

Annons

Dock bör det sättas ett utropstecken för Folkets hus som gör såväl videon som dvd-spelaren överflödig.

Det serveras ett minst sagt späckat bioprogram. Redan under fredagen innan lovveckan rullar det i gång med "Den sista Samurajen". Därefter visas det film varje dag, ibland två, ända fram till söndagen den 29:e då "Pirates of the Caribien" utgör finalen på repertoaren.

Och som sagt, programmet ser i övrigt ut som det brukar göra, en badresa, diskotek i både Smedjebacken och Söderbärke, fri åkning i Fundiahallen och på Heros bandybana, och så öppet i Uvbergsbacken hela veckan.

En tradition har även schackturneringen i Ahlbäcksalen blivit.

Till nyhetsavdelningen torde dock "Barnens Vasalopp - Sälen-Mora 900 meter" kunna placeras. Det är Norrbärke skidklubb som satsar på en minivasa kommande söndag. En tävling där alla garanteras medalj.

Noteras kan att programmet av olika skäl drabbades av ett par fadäser.

I ena fallet kom inte Bärke skoterklubb med alls. Men självfallet anordnar klubben skoteråkning på Uvberget. Precis som vanligt - åtminstone då snötillgången räckt till.

Skotrarna står startklara lördagen den 28:e.

Den andra tabben blev ett feltryck som drabbade sportfiskeklubben.

Via extra affischering hoppas man dock att budskapet om pimplingen på torsdag den 26 februari ska nå alla fiskesugna.

Tilläggas kan att föräldraföreningen i Söderbärke tillsammans med Folkets hus- och parkföreningen också bjuder på bio. Filmen "Elina - som om jag inte fanns" visas på torsdag eftermiddag.

HARRI KRIIKKULA

Mer läsning

Annons