Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket är positivt med Peace and Love

Annons

Så fel det kan bli ibland. Att en festival med ett fredsbudskap orsakar så mycket bråk, det tycker jag är tråkigt. Jag tycker uppriktigt synd om de personer som fått arbeta så mycket under festivalen, men jag tycker att dessa kunde ha tagit en diskussion med festivalledningen i stället för att visa all sin ilska i en insändare. Det känns inte speciellt konstruktivt.

Jag arbetade vid insläpp och kassa. Vi hade fasta tider, vi blev avbytta i tid och allt runtomkring fungerade jättebra. Jag hade inte tillfälle att äta på Mjälgaskolan, men det fanns mackor, te och choklad att mätta sig med i funktionärstältet alla tre dagarna.

Jag har svårt att förstå varför hela festivalen skulle läggas ner på grunda av de problem som uppstått. Med en sådan jätteorganisation är det naturligt att vissa saker inte fungerar. Förhoppningsvis blir allt bättre till nästa år.

Jag hade möjlighet att vandra runt på stan mellan mina arbetspass. Och det är betydligt stökigare på skolavslutningen. Peace and Love sätter faktiskt Borlänge på kartan på ett positivt sätt.

Jag vet många som slitit i månader för att festivalen ska bli så bra som möjligt och jag är säker på att de inte vill något hellre än att försöka rätta till alla problem som uppstått. Tala med dem i stället, nästa gång det krånglar.

Med en kärleksfull och vänlig hälsning

Eva Johansson

Mer läsning

Annons