Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Musikaliska rosor värmde

Annons

Musikaliska rosor i ett stort fång och sprakande värme från öppna spisen i bystugan gjorde att årets rosenkonsert i Norr Lindberg blev ett fint minne, trots gråväder och rusk utomhus.

Den musikaliska familjen Ihlis, här representerad av Anna, Viktor och pappa Ingemar, bjöd på ett mycket uppskattat program med allt från Taubes Min älskling du är som en ros till The rose från filmen med samma namn.

Men även om konserten var en hyllning till blommornas drottning, rosen, så fanns även plats för andra vackra visor och sånger. Anna Ihlis visade bland annat sin jazz-ådra och gjorde en mycket fin tolkning av Monicas vals, skriven till Monica Zetterlund av Bill Evans.

Viktor sjöng bland mycket annat sina paradnummer Stad i Ljus och Anthem ur Chess så hela lokalen fylldes av hans stämma och pappa Ingemar tog i så han nästan sprack i Taubes Min älskling du är som en ros.

Konserten var den fjärde i ordningen till rosens ära, och trots det envisa regnet som gjorde att konserten fick flyttas inomhus till bystugan istället för att vara i trädgården som planerat, så följde ett 20-tal personer med upp till Mariehöjd för att inspireras och få goda råd av Bosse Kristenson.

ANNKI HÄLLBERG

Mer läsning

Annons