Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motorkunniga unga hyllades

Annons

Både Fredrik Aarnseth och Adam Renheim har kvalificerat sig till SM-finalen i skotercross som går i mitten av mars månad i Alfta i Hälsingland. Det är andra gången som det här stipendiet delas ut. Förra året var det Martin Ingvarsson i Malungs MK och Ulf Lif i Lima MS som fick stipendiet.

Årets två stipendiater tillhör landets främsta ungdomar i skotercross och sommartid är de också mycket framgångsrika i motocross. Det var två synnerligen meriterade ungdomar som fick ta emot årets stipendium.

Vid årsmötet som hölls på Kullerstinagården i Lima valdes följande styrelse: Mikael Johansson, ordförande, Sune Rickardsson, vice ordförande, Ann-Mari Levin, sekreterare, Ann-Charlotte Andersson, kassör samt ledamöterna Kjell Persson, Sven Thång, Magnus Persson (ny), Håkan Algotsson, Anders Östling och Patrik Olsson.

Under innevarande år kommer Lima Motorsällskap att fira sitt 30 årsjubileum och under alla dessa år har exempelvis Kjell Persson varit med i styrelsen och Ann-Mari Levin arbetat aktivt inom föreningen. Det var 1973 som Lima MS bildades och man har årligen flera stora arrangemang. Bland annat LBC-ruschen - Limarallyt - som i år beräknas få cirka 200 deltagare och arrangeras för 28:e året sedan starten.

Under det här året har man flera stora projekt som ska genomföras. Bland annat kommer en byggnad som i dag finns i Torgås att flyttas upp till motorbanan under våren och blir då serviceutrymmen med servering och andra utrymmen. Klubblokalen kommer man dock att ha kvar på Kullerstinagården i Lima. Det kommer också att ske en ombyggnad av folkracebanan för att den ska uppfylla de krav som ställs enligt nya regler.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons