Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mordutredningen kvar på ruta ett

Annons

Senast under fredagen var kriminaltekniker ute på den plats, i trakten av Busjö hytta, där de båda utbrända bilarna tidigare påträffades. Det var, som tidigare omtalats, i bagageutrymmet på den ena av dessa som resterna av den uppenbart mördade kvinnan påträffades.

- Vi vet inte vem offret är eller varifrån hon kommer. Utredningen går därmed vidare och vi jobbar helt förutsättningslöst, säger kommissarie Sven-Åke Petters på Borlängekriminalen.

Han meddelar vidare att det i dagsläget inte finns några som helst misstankar om vem som kan ha bragt den unga kvinnan om livet. Petters vill under nuvarande omständigheter inte ha någon uppfattning om förutsättningarna för att fallet ska kunna klaras upp.

Ett steg framåt kan det emellertid bli om eller när offret blir identifierat.

- Då kan vi komma vidare, men visst har vi många bollar i luften redan nu, fortsätter kommissarien utan att precisera sig närmare.

När platsundersökningen kan betraktas som slutförd är också en öppen fråga. Petters håller det emellertid inte för osannolikt att den kan komma att fortsätta en längre tid framöver.

- När snön har försvunnit kan vi ju utöka sökområdet kring brandplatsen och därför kommer vi att behålla avspärrningen och fortsätta att ha bevakning dygnet runt.

Mer läsning

Annons