Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Monument ska det vara

Annons

Här läser man i tidningen att nybyggda lokaler på Högskolan inte fylls eller används. Jag som skattebetalande Borlängebo blev utskrattad när jag ifrågasatte bygget. Jag känner mig besviken.

Har man pengar tycker jag det är helt okej. Men har man inte råd att behålla småskolor så att våra framtida skattebetalare ska ha en trygg och bra skolgång blir jag jäkligt förbannad. Se hur samhället ser ut i dag.

Jag försöker ge mina barn en trygg barndom, men blir hela tiden motarbetad. Jag har varit hemma länge med mina barn, anpassat arbetet efter mina barn så att de ska ha det bra.

Jag flyttade till Forssa på grund av att där finns en bra skola. Nu får man bara höra att delar av den ska läggas ner. Både matsal och gymnastiksal ska rivas.

Snälla kommunen gör inte detta mot våra framtida skattebetalare. Barn behöver idrott, kontinuitet, och inte bli förflyttade som boskap.

Behandla barnen med respekt. Spara på oss vuxna, inte på barnen. Varför har jag som Borlängebo inte fått rösta om vad vi ska satsa på?

EN SOM SNART INTE ORKAR BO I BORLÄNGE LÄNGRE

Mer läsning

Annons