Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstänkt rattfyllerist blev misshandlad

Annons

Vid nio tiden på söndagsmorgonen stoppade polisen en bilist på Rommevägen. Den 38-årige föraren greps, misstänkt för drograttfylleri och fick följa med till polisstationen. Väl där berättade mannen plötsligt att han blivit misshandlad och ville göra en anmälan. Enligt polisen hade han skador i pannan. Misshandeln ska enligt 38-åringen ha ägt rum i en bostad i en by utanför Borlänge.

Mellan 10 och 11 februari. Kornstigen. Stöld. En person har anmält att någon tagit sig in i hans lägenhet och tillgripit gods. Detta har skett under tiden målsägaren och ytterligare 2 personer låg och sov i lägenheten. Bl a har alkohol, nycklar, kontanter, mobiltelefon samt en dataskärm och datamus tillgripits.

Mellan 10 och 11 februari. Höstgatan. Trafikolycka. En personbil har kört in i ett staket på adressen. Bilen lämnade platsen men ett vittne hade observerat händelsen och med dessa uppgifter kunde bilen och föraren identifieras.

11 februari kl 00:20. Borganäsvägen. Narkotikabrott (eget bruk). En 20-årig man uppvisar tydliga tecken på drogpåverkan och medtas för provtagning.

11 februari kl 02:55. Stationsgatan. Narkotikabrott (eget bruk och innehav). Brott mot knivlagen samt brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. En 19-årig yngling uppvisar tydliga tecken på drogpåverkan och medtas för provtagning. Misstänkt narkotika, en kniv samt brandfarliga/explosiva varor anträffas på mannen.

Inne på en krog eller?

Vad var det för brandfarliga explosiva varor

Liten burk med krut på sig. hemmagjord. Centrum grillen. SKicka i vägt. Beslagtagen.

Mer läsning

Annons