Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missnöjet är stort i Älvdalens kommun

Annons

Vi är mycket besvikna på socialnämnden, hur den behandlar sina anställda. Sina egna misstag tar de ej ansvar för, utan låter en av sina underordnade ta smällen. Detta kan "högdjuren" i Älvdalen göra utan några som helst fakta eller bevis, som skulle kunna stödja deras handlande.

Då går ju tankarna helt klart till att här är det något annat rävspel som pågår i kulisserna. Det finns säkert en hel del anställda och andra kommuninvånare med andra uppdrag som fått smaka på denna ondskans komplott.

I denna kommun får du inte säga ditt hjärtas mening, ej heller ifrågasätta vad kommunen gör med våra skattepengar, eller överhuvudtaget driva saker på ett ärligt sätt.

Konsekvensen blir att du uppfattas som obekväm och måste bort, man passar inte in i detta stora ormbo.

I Älvdalens kommun behöver du inte heller ha fakta som styrker att personerna har gjort fel, det tycks gå bra ändå.

Vi är nu många som har tröttnat på denna mygelverkstad som försiggår i maktens korridorer i Älvdalens kommun. Här rycks plötsligt chefen bort utan att personalen får någon som helst information. Detta gör att personalen känner en stor otrygghet i sitt arbete, där chefen varit en stöttepelare för dem. Man anordnar hemliga möten, där man tror att detta snabbt skall avklaras innan någon hinner reagera.

Vi accepterar inte detta, vi vill ha vår chef tillbaka.

Det är ett stort fel, att politiker kan sitta på livstid på maktens stolar, och till och med på flera stolar samtidigt. De skulle behövas bytas ut efter två valomgångar.

Det är nu dags att vi kommuninvånare säger ifrån en gång för alla. Är det så här vi vill att vår kommun ska skötas? Eller vill vi ha ärliga och hederliga personer, som tar sitt jobb på allvar på de olika posterna i kommunen. Att dessa personer månar om hela kommunen och att rättvisa får råda.

Ni som stöder den områdesansvarige i Idre hemtjänst och inte vågar säga eller visa det i handling, vad hjälper det henne?

Tomma ord kommer man inte långt på, och ska vi godta att bli skrämda till tystnad?

Nej! Nu är det tid att visa vad vi tycker, och hjälpas åt att sätta stopp för detta ondskans näste, så att vi alla får en kommun som vi kan vara stolta över, och att vi hjälper och stöttar varandra på ett bra sätt i stället.

ARGA KOMMUNINVÅNARE

Mer läsning

Annons