Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel på dansgolv i Sälen

Annons

Polisen i Sälen har fått in en anmälan mot en kvinna i 20 till 25 årsåldern som enligt uppgift ska ha misshandlat en man bland annat på dansgolvet på näringsstället Harris vid Sälfjällstorget i Sälenfjällen. Det var natten till onsdagen som misshandeln skulle ha skett enligt anmälan.

Kvinnan och mannen hade stött ihop på dansgolvet och detta irriterade kvinnan som slog till mannen ett par gånger. Senare på kvällen vid sidan av dansgolvet uppstod en dispyt med mannen som var i samma ålder och den dispyten slutade med att kvinnan återigen slog till mannen. Polisutredning om misshandel kommer att ske men några ytterligare förhör med de två inblandade har inte polisen gjort. Polisen uppger att mannen som fick ta emot slagen inte hade några synbara skador efter den påstådda misshandeln. Enligt uppgift bor bägge inblandade i Sälen där de är säsongsarbetare.

Oljebrand vid Westlings

Strax efter klockan elva på torsdagsförmiddagen larmades räddningstjänsten i Vansbro till Westlings sågbladsfabrik där det börjat att brinna i ett oljekar. Branden uppstod i samband med att heta sågklingor doppas i ett oljebad för att härdas. Stora lågor slog upp ur karet och lokalen fylldes snabbt av tjock rök från den brinnande oljan. När rädddningstjänsten kom till platsen hade fabrikens egen personal lyckats att kväva lågorna. Brandkåren fick rikta in sig på att hjälpa till med att röksanera lokalerna samt att kontrollera att ingen eld spridit sig i byggnaden via det utsug till ventilationssystemet som fanns i närheten av det brinnande oljekaret.

SÖREN HAGA GÖRAN DANIELSON

Mer läsning

Annons