Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Midsommarfest i Söderbärkeparken

/
  • Ser fram emot många år. Petri Karhukorpi, Barken konferens, och Anders Wiklund, marknadsansvarig för Söderbärkeparken, ser fram emot många år samarbete, där årets midsommarfest blir inledningen på samarbetet.

Annons

Festen i Gladtjärn var en gammal tradition som Petri Karhukorpi fick ta över när han köpte konferensanläggningen i Gladtjärn, Barken konferens.

- Det har varit mycket folk där varje midsommardag, men tyvärr har det bara varit en tredjedel som betalat in sig, berättar Petri Karhukorpi.

Utifrån detta har det inte varit någon vidare affär för honom, han har fått stå för kostnaderna för underhållningen och vakter.

- Barken konferens är ingen bra anläggning för den typen av arrangemang, då är Söderbärkeparken mycket bättre, konstaterar Karhukorpi.

Eftersom intresset för att samarbeta från Söderbärkeparken tidigare har varit svalt, för att kanske säga totalt ointressant, har han lekt med tanken att lägga ner arrangemanget helt och hållet.

- Men jag har förstått att det gör man bara inte.

Efter konkursen i Söderbärkeparken är det helt nya vindar som blåser.

- Vi anser att ett samarbete gynnar alla inblandade parter och för oss är det en självklarhet att samarbeta med Karhukorpi, säger Anders Wiklund, marknadsansvarig i den nya parkledningen.

Enligt Karhukorpi är Söderbärkeparken ett alldeles utmärkt val.

- Här finns logistiken och de som vill vara med måste betala in sig, konstaterar Karhukorpi.

Programmet är klart och publiken kommer att bjudas på underhållning under hela kvällen på midsommardagen.

Lite av ett husband under festerna i Gladtjärn är "The Yellowmike band" och de återkommer även vid årets firande.

För dansmusiken under kvällen finns discjockeyn Lasse, men det stora dragplåstret tror Karhukorpi att "The Poodles" blir.

- De har i varje fall fått bra kritik för sin show, poängterar Anders Wiklund.

Ytterligare en programpunkt under festen är en show med sambatjejer, till detta ska läggas att det blir en lättare servering av mat och dryck.

- Förhoppningen är att vi ska få in cirka 1500 besökare, men jag tror inte att det kommer att ge något större ekonomiskt överskott, det är bra om det blir ett nollresultat, säger Karhukorpi.

Mer läsning

Annons