Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medarbetare fick tack

Annons

I samband med att trotjänarna avtackades överlämnade Hemköps regionchef Mats Johansson och butikschefen i Malung, Anders Claesson, blommor och en resecheck så att de två kan få en skön semester.

Maj-Lis Eriksson började i september 1970 och då var det Epa, som sedermera blev Tempo, och från 1985 Hemköp. Gerd Björlin började 1973 vid dåvarande Hemköp som fanns i den nuvarande Systembolagsfastigheten. Hon har sedan arbetat vid Hemköp fram till sin pensionering.

Båda sade sig ha trivts mycket bra vid företaget, och har alltid tyckt att det varit kul att arbeta, men ser samtidigt fram emot sin pensionering. De kan dock tänka sig att rycka in någon gång om det skulle behövas-men definitivt inte under Dansbandsveckan för då vill de vara lediga.

-Det är verkligen två högt värderade medarbetare som vi nu önskar lycka till på den fritid de får. Vi vet att de trivts bra inom vårt företag eftersom de arbetat så många år hos oss, säger regionchefen Mats Johansson.

De två nyblivna pensionärerna säger att de har mycket att syssla med i framtiden. Båda verkade också mycket glada över att få en resecheck. Vi kan förmoda att det blir en och annan semestervecka i utlandet för dem båda.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons