Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maskerade tjuvar i hemmet

Annons

Det tog en hel timme innan en svårt chock kvinna samlade sig så att hon kunde ringa sin man och berätta att två maskerade tjuvar hade stulit hennes guldsmycken och parets kontanter samt en del andra saker.

Enligt polisanmälan var det i tisdags morse som en kvinna i 40-års åldern fick besök av två maskerade tjuvar i sin lägenhet. Kvinnan var ensam hemma i lägenheten när tjuvarna kom in. När kvinnan gick fram till dem förklarade de att de skulle ta hennes guldsmycke. Sedan de tömt smyckeskrinet gick de runt och plockade med sig annat utan att de stökade till det. Inte heller bad de om de smycken kvinnan hade på sig.

Sakerna packade de sedan i en väska innan de lämnade lägenheten.

Kvinnan blev svårt chockad av händelsen. Först tog de tio minuter inan hon fattade vad som skett och först efter en timme ringde hon sin man som var ute på stan. Därefter togs kontakt med polisen.

Tjuvarna stal bland annat två halsband, två armband, en armring och örhängen i guld samt ytterligare några halsband. Dessutom fick de med sig 1 000 dollar och 7 000 kronor i kontanter.

I väskan packade de bland annat ner ett par tv-spel, cd-spelare, videokamera och mobiltelefon till ett värde av

16 100 kronor.

SVEN HALLERDAL

Mer läsning

Annons