Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malungsbor vann 236 000 på travet

Annons

Det var Göran Olsson, som arbetar vid Shell efter Albacksgatan, som tillsammans med Håkan Magnil ordnade till vinsten. Med i spelet var också Torp Sten Eriksson och Per-Lennart Eriksson.

- Det var på en Spik-Harry vi vann. Det var jag och Håkan som tog ut tre av loppen. Det andra, tredje och sjunde och sedan tog datorn ut resten. Och det blev en fullträff, säger Göran Olsson som är mycket glad över att han än en gång fått vara med och vinna ganska stora pengar.

För många år sedan vann han också en bra slant på lotto.

Systemet de lämnade in var på 960 rader och de satsade således 460 kronor eller 120 kronor vardera. Och det blev en rad med sju rätt, 16 rader med sex rätt och 97 rader med fem rätt. Det gav sammanlagt cirka 236 000 kronor. De fyra fick således vardera drygt 59 000 kronor.

- Det känns bra. Onekligen en bra slant efter en relativt liten satsning, säger Göran Olsson som då vi hälsar på honom i Shellbutiken får massor av frågor från andra som spelar på trav som vill ha råd och tips.

Men några större utsvävningar kommer det inte att bli på grund av den här vinsten.

- Nej, jag ska snart vara pappaledig några månader, då kommer säkert de pengar jag nu vann bra till pass, säger Göran och skrattar.

SÖREN HAGA

Mer läsning

Annons